(Removed from publishing)

Tuotannon työnjohtaja
Apetit Ruoka Oy

Original publication date 26.11.2018

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi. 

 

Etsimme nyt Säkylään sinua, 

TUOTANNON TYÖNJOHTAJA

Sinä vastaat Apetit Ruokaliiketoiminnan Pakasteryhmän elintarviketuotantolaitoksen tuotannon päivittäisestä työnjohdosta. Vastaat vuorossa koko tuotannon suorituskyvystä sekä sen henkilöstön ja toimintatapojen kehittämisestä yhdessä muun työnjohtotiimin kanssa. Lähiesimiehenä toimit noin 30 hengen tiimille. Työskentelet tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä Pakastetuoteryhmän muiden yksiköiden kanssa. Olet myös aktiivisesti tukena tuotannon, logistiikan, laadun ja kunnossapidon operatiivisen toiminnan ja prosessien kehittämisessä. Keskeisiä tavoitteitasi ovat toiminnan tehokkuus, toimitusvarmuus, laatu ja työturvallisuus. Tuotannon työnjohtajana raportoit tuotantopäällikölle.
 
Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavia taitoja työkokemukseen perustuen. Erityisen tärkeänä pidämme halua kehittää toimintaa sekä muutosjohtamistaitoja. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, aktiivinen ja käytännönläheinen. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä vuorotyössä. Katsomme eduksi Lean-työkalujen tuntemuksen ja aikaisemman kokemuksen elintarviketeollisuudesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti toiminnan kehittämiseen ja muutoksen ytimeen tuotannossa. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pakastetuoteryhmän tuotantopäällikkö Maria Nurminen, p. 0505504376. Tavoitat hänet 26.11 klo 13-15 ja 03.12 klo 15-17.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 9.12.2018 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa https://apetitgroup.fi/tyopaikka/tyonjohtaja-sakylaan/.