(Removed from publishing)

TUOTANNON TYÖNJOHTAJA, Pietarsaari
Manpower

Original publication date 27.11.2018
Koncentra Pistons suunnittelee, valmistaa ja markkinoi suuria mäntiä johtaville keskinopeiden kaasu- ja dieselmoottoreiden valmistajille. Mäntien valmistus on aloitettu Pietarsaaressa vuonna 2000. Olemme alan merkittävä toimija Euroopassa. Koncentra Pistons Oy kuuluu ruotsalaiseen Koncentra konserniin.

 

Haemme  asiakasyrityksellemme 

TUOTANNON TYÖNJOHTAJAA

Tärkein tehtäväsi on mahdollistaa tuotannon tehokkuus ja sujuvuus. Jaat noin 30 hengen tuotantotiimin esimiesvastuun toisen tuotannon työnjohtajan kanssa 2-vuorotyössä. Vastuualueisiisi kuuluu myös varastonhallinta, päivittäiset hankinnat sekä koneiden ja laitteiden kunnossapito yhteistyössä kumppanuusyritysten kanssa. Esimiesroolissa perehdytät uusia työntekijöitä sekä annat tarvittaessa työnopastusta. Jatkuva työturvallisuuden parantaminen kuuluu käytännönläheiseen toimenkuvaasi. 

Aiempi koulutuksesi ja työkokemuksesi tukee tehtävässä menestymistäsi. Sinulla on insinöörintutkinto ja mielellään kokemusta konepajateollisuudesta. Henkilökohtaisesti koet tärkeäksi pitää asiantuntemuksesi ajan tasalla ja olet kiinnostunut alan muutoksista. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, muu kielitaito on eduksesi. Koska vahvuutesi on vakaa päätöksentekokyky, teet perusteltuja ratkaisuja aikataulut huomioiden. Koet mielekkääksi kehittyä ja oppia uutta laaja-alaisessa toimenkuvassa. Arvostat niin ikään käytössäsi olevaa nykyaikaista laitekantaa. 

Tarjolla on mielenkiintoinen, kokoaikainen ja vakituinen tehtävä. Hae paikkaa heti, tai viimeistään 12.12.18 Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki kirsi.palomaki@manpowergroup.fi 044 335 7576

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.