(Removed from publishing)

Tuotannon tekninen asiantuntija
ENICS FINLAND OY

Original publication date 8.5.2019
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Etsimme Enicsille tuotannon teknistä asiantuntijaa (prosessin omistajaa), joka vastaa elektroniikkatuotteiden lakkausprosessin ja siinä käytettävien koneiden ja työtapojen kehityksestä ja laadukkaan sekä kustannustehokkaan prosessin ylläpidosta. Työ on päivävuorossa tehtävä vaativa tuotannon työtehtävä, joka saattaa alkaa myös suoraan vakinaisena.
Odotamme sinulta
Tehtävä edellyttää teknistä peruskoulutusta. Lisäksi sinulla on kykyä ja halua elektroniikan tuotantolaitteiden toiminnan ja käytön kehittämiseen, prosessin analysointiin ja dokumentaatioon.
Muut tiedot
Enics tarjoaa sinulla mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä elektroniikka-alan taitajaksi kansainväliseen yritykseen sekä yrityksen työsuhde-edut. Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, hae tehtävää ja täytä hakuprofiilisi huolella. Muista liittää mukaan ansioluettelo sekä mahdollinen palkkatoive.

Vastaamme tehtävään liittyviin kysymyksiin arkisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.06.2019 mennessä.