(Removed from publishing)

Tuotannon suunnittelija
Kavli Oy

Original publication date 1.11.2019
Kavli Oy
Kavli A:n liikevaihto on 90 miljoonaa kruunua ja sillä on noin 225 työntekijää Ruotsissa. Tuotanto tapahtuu tehtailla Alvsjö, Eslöv, Turku. O. Kavli A B markkinoi tuotemerkkejä Kavli Eriks såser, dressingas, Johnns’ s® Hultbergs®, Västerviks senap®, Bärry®, Skyr™, Isländsk yogurt, Tigers yogurt, Bollnäsfil, Perstorp ättika, Planti®, Druvan®, Lyckas Ost.

Kavli Groupin liikevaihto on noin 3,4 miljardia Ruotsin kuuruuna ja yritys toimii Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Englannissa. Kavli Goupin omistaa säätiö, jonka tarkoituksen on, että voitto menee hyväntekeväisyyteen, humanitääriseen apuun, lääketieteelliseen tutkimukseen ja kulttuuriin. Lue lisää www.kavli.fi tai www.kavli.se
Toimenkuva
Rekrytoimme nyt suoraan asiakkaamme palvelukseen tuotannon suunnittelijan vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässäsi vastaat tehtaan lyhyen ja pitkän tähtäimen tuotannonsuunnittelusta ja materiaalien kotiinkutsuista laadukkaasti ja kustannustehokkaasti toiminnanohjausjärjestelmää hyödyntäen.
Varmistat materiaalien optimaaliset varastotasot sekä tuotantovolyymit ja ylläpidät tuotetietoja tuotannonohjausjärjestelmässä. Lisäksi kehität ja koordinoit toimintoalueesi prosesseja sekä analysoit ja säädät järjestelmäparametrejä.
Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon, oston, myynnin ja kunnossapidon kanssa sekä vastaat ja raportoit työstäsi tehdaspäällikölle. Tehtävässä on tärkeää tuoteturvallisuudesta ja tehokkuudesta vastaaminen.
Odotamme sinulta
Tässä tehtävässä vaaditaan sopivaa teknistä koulutusta tai vastaavaa työkokemusta, joka antaa sinulle ymmärrystä tuotannonsuunnittelutyöhön vaikuttavista tekijöistä. Työssäsi pystyt sujuvasti asioimaan niin suomen kuin englannin kielillä. Etua tehtävään tuo, mikäli sinulta löytyy tuoteturvallisuusstandardin FSSC ISO 22000 tuntemusta sekä ruotsin kielen taitoa.

Persoonana olet tiimipelaaja, toimit tehokkaasti erilaisten ihmisten kanssa kasvavassa ympäristössämme ja pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia. Työotteeltasi olet systemaattinen, suunnitelmallinen sekä johdonmukainen ja omaat halun kehittää toimintaa nopeasti muuttuvassa ympäristössä.
Muut tiedot
Tämä tehtävä on toimihenkilörooli ja alkaa mahdollisimman pian, joten täytä hakemuksesi oheisesta linkistä tehtävään jo tänään sekä muista liittää mukaan CV:si palkkatoiveineen.
Lisätietoja tehtävästä antaa VMP myyntipäällikkö Minna Laine puh. 040 307 5013.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Minna Laine, Minna.Laine@vmp.fi, 040 307 5013
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.11.2019 mennessä.