(Removed from publishing)

Tuotannon kiireapulainen, Laukamo
Laukamo Group Oy

Original publication date 13.12.2019
LAUKAMO-Yhtiöt on suomalainen sopimusvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin neljällä eri liiketoiminta-alueella. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme. Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Nyt haemme muovitehtaallemme Somerolle tarkkoja ja näppäräsormisia työntekijöitä tuotannon kiiretilanteen purkuun. Et tarvitse aiempaa tuotantotyökokemusta, ahkera asenne ja motivaatio tarkkaan työhön riittää.
Voit työskennellä oman valintasi mukaisesti joko aamu- tai iltavuorossa.

Yhteistyökumppanimme haussa on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla. Meillä on kiire, joten jätä hakemuksesi heti oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.