(Removed from publishing)

Tulityövartija Kilpilahteen
Värväämö

Original publication date 17.12.2019

Värväämme nyt asiakasyrityksellemme tulityövartijoita Kilpilahteen, Porvoon öljyjalostamolle kevään 2020 huoltopysäytyksen väliselle ajalle. Tulityövartijan työnkuvaan kuuluu tulityöpaikan suojaus, tulityön aikainen vartiointi ja jälkivartiointi. Tulityövartija valvoo työssään tulityöntekijöiden ja tulityöalueen turvallisuutta.

Hakijoille katsomme eduksi vartiointialan kokemuksen, VPK-toiminnan, ensiapu- ja tulityökoulutuksen. Kaikki valittavat tekijät koulutetaan tehtävään, työhön ei vaadita aikaisempaa kokemusta. Halu oppia uutta ja asenne riittää pitkälle! Haethan paikkaa nettisivujemme kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

TYÖTEHTÄVÄ: Tulityövartija/Tulityövahti
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kilpilahti, Porvoo
TYÖN KESTO: Aloitus huhtikuussa 2020, päättyminen toukokuun lopussa. Työn kesto noin 2 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

- Halu tehdä töitä ja positiivista asennetta

- Eduksi työturvallisuus- ja tulityökortti

- Kykyä itsenäiseen työntekoon

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:

- Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät

- Liikunta- ja kulttuuriseteleitä

- Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia

- Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä

- Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä

- Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

- Dan Collin, 040 756 2016 tai dan.collin@varvaamo.fi

Tutustu myös värväämöläisten itsensä kuvaamiin videoihin: https://bit.ly/2To8HZC

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.