(Removed from publishing)

Tulevaisuuden osaajia teollisuuteen
Barona Kunnossapito Oy

Original publication date 14.6.2019

Oletko juuri valmistunut tai hankkinut pätevyyksiä esimerkiksi kuljetuskalustolle ja haluaisit näyttää kyntesi työelämässä? Haetko kenties uusia haasteita ja sen myötä osaamista työurallesi? Meillä saattaa olla ratkaisu tarpeisiisi!

Haemme työntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin pääkaupunkiseudun teollisuusyrityksiin. Työtehtävät vaihtelevat perustuotantotehtävistä aina raskaan kaluston ajotehtäviin, osaamisestasi ja pätevyyksistäsi riippuen. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, ja perehdytys tapahtuu pääosin suomen kielellä.

Toivomme hakijoilta

• Työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta

• Aitoa paloa oppia uutta ja haastaa itseään

• Mahdollisuutta jatkaa työskentelyä myös kesäsesongin jälkeen

Lisäksi katsomme eduksi oman auton käytön mahdollisuuden ja mahdollisen aikaisemman työkokemuksen teollisuusalan tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin asenne työntekoa kohtaan, joten jätäthän hakemusta rohkeasti.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan korkeaa motivaatiota ja työteliästä otetta tekemiseen. Työn, kokemusten ja itsesi kehittämisen lisäksi saat muun muassa varman ja säännöllisen palkanmaksun sekä laadukkaan työterveyshuollon.

Mikäli kiinnostuit, niin haetahan paikkaa oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävistä saat sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi.