(Removed from publishing)

Tuleva järjestelmäasiantuntija
Saranen Consulting Oy

Original publication date 29.8.2019

Näetkö itsesi mielenkiintoisen kasvutoimialan IT-ympäristössä? Haluatko olla mukana kehittämässä asiantuntijana asiakasympäristöjen kenttää, palveluja ja organisaatioita digitalisoituvassa maailmassa huipputeknologioiden parissa Microsoft - ympäristössä? Asiakkaamme etsivät uusia osaajia kehittymään huippuammattilaisiksi.

 

Koulutamme ja rekrytoimme sinut Sarasen DigiTalentPro -rekrytoivan koulutusohjelman kautta tulevaksi asiantuntijaksi https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalentpro/

 

Taustallasi ei ole väliä - asenne ratkaisee

Etsimme osaajia erilaisilla taustoilla, olitpa sitten vastavalmistunut tai kokenut konkari esimerkiksi infra- tai tietoliikennepuolen tehtävistä. Toivomme sinulta jotakin soveltuvaa työkokemukseen, koulutukseen tai harrastuneisuuteen perustuvaa IT-alan osaamista. Tärkeintä on kuitenkin vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä sertifioiduksi osaajaksi sekä tietenkin asiakaspalveluasenne!

Rekrytointiohjelma – väylä asiantuntijaksi

Viiden kuukauden rekrytointiohjelman tavoitteena on työsuhde koulutusjakson päätteeksi. Työskentelet yhteistyöyrityksessä täysipäiväisesti. Käytännön työn lisäksi koulutusohjelman oheen räätälöidään laadukas koulutuspaketti Microsoft-teknologioista. Koulutusohjelma sisältää mahdollisuuden myös Microsoftin sertifiointiin.

Hakuaika päättyy 13.9.2019. Suosittelemme hakemista niin pian kuin mahdollista, sillä aloitamme ensimmäiset haastattelut ja valinnat sitä mukaa, kun sopivia osaajia löytyy.

 

Tärkeää! Haku edellyttää kahden hakemuksen täyttöä:

  1. Täytä hakemus DigitalentPro-ohjelmaan TE-palveluiden sivuilla osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi (koulutusnumero 684070)
  2. Täytä samalla hakemus Saraselle:  https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=284.  Kerrothan motivaatiostasi ja osaamisestasi. Tämän perusteella kutsumme haastatteluihin.

Mikäli olet jo jättänyt jo hakemuksesi DigiTalentPro-ohjelmaan vuoden 2019 aikana, otamme sen huomioon haussa. Kannattaa silti päivittää hakemuksesi, mikäli sen jättämisestä on jo kulunut aikaa!

Voidaksesi aloittaa ohjelmassa, sinun tulee olla työtön työnhakija tai juuri valmistumassa opinnoistasi. Koulutusjakson ajalta sinulle maksetaan sitä työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi verotonta kulukorvausta. Rekrytoivan koulutusohjelman ajaksi solmimme sinun ja kumppaniyrityksesi kanssa 5 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen – Ensisijaisena tavoitteena on työllistyminen kumppaniyritykseen koulutusjakson päätteeksi.

Lisätiedot:

Kimmo Laine, Saranen Consulting, +358 50 4100 908, kimmo.laine@saranen.fi.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-palveluiden puhelinpalvelusta Koulutusneuvonnasta ma-to klo 9-17 ja pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Ohjelma toteutetaan osana DIGITALENTPRO -ohjelmaa ja se on työhallinnon rahoittama F.E.C. -koulutus. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin, Yrityksen, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus Suomen parhailta kouluttajilta.