(Removed from publishing)

Tuleva huippumyyjä ja tuoteryhmävastaava Gigantti
Amiko Oy

Original publication date 5.12.2019

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva ja puhelias persoona ja olet kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta? Etsitkö työtä, missä oma reippautesi ja aktiivinen työskentelyotteesi näkyy suoraan palkassasi? Onko kodinkoneet ja -elektroniikka sinulle tuttua?

Etsimme GIGANTTIIN Tampereen Lielahden toimipisteelle TUOTERYHMÄVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen.

Asenne ratkaisee työssä onnistumisen, joten omaathan positiivisen asenteen ja kovan motivaation työtä kohtaan. Tehtävään vaaditaan aiempi kokemus myyntityöstä sekä tuotetuntemus kodinkoneista ja/tai elektroniikasta. Lisäksi odotamme hakijalta joustavuutta ja valmiutta ilta- ja viikonlopputyöhön. Olethan luonnostasi kannustava muita kohtaan ja pystyt suunnittelemaan oman myyntistrategiasi. Toimit oman tiimisi vetäjänä ja tukena.

Työllistyt suoraan Gigantin kirjoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Työssä on täydet viikkotyötunnit. Palkka on kaupan TES:in mukainen ja lisäksi kartutat henkilökohtaista bonusta, jolla vaikutat ansaintaasi ilman ylärajaa.

Tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä työnantaja haluaa panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen pikaisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Nappaa tästä itsellesi huippu duuni ja liity valtakunnallisen toimijan rentoon ja asiantuntevaan myyntitiimiin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikolta Miralta, puh. 050 347 9977.