(Removed from publishing)

Tukisäätiöiden asiamies
Taideyliopisto

Original publication date 3.1.2019

Nyt etsimme joukkoomme energistä

TUKISÄÄTIÖIDEN ASIAMIESTÄ

vastaamaan Taideyliopiston tukisäätiöiden hallintotehtävistä, varainhankinnasta sekä kumppanuuksien kehittämisestä ja toteutuksesta yliopistossa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Keskeisenä tehtävänä on Taideyliopiston tukisäätiöiden asiamiehenä toimiminen: hallitusten kokousten valmistelu, yhteydenpito varainhoitajiin, apurahaprosessien koordinointi, testamenttilahjoitusasiat ja yksityislahjoittamisen kehittäminen yliopistossa. Asiamies kuuluu yliopiston kumppanuuksien tiimiin.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja kokemusta. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia tiimityötaitoja, palveluasennetta, suhdetoiminta- ja myyntikokemusta, järjestelmällisyyttä ja priorisointikykyä. Kokemus ja näkemys yliopistojen varainhankinnasta ja lahjoittajasuhteista tukee tehtävän menestyksellistä hoitamista. Tehtävä edellyttää erittäin hyvää suomen ja hyvää englannin kielen hallintaa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tukisäätiöiden asiamiehen esimiehenä toimii Taideyliopiston vastaava yhteyspäällikkö; tukisäätiön asiamiestehtävistä henkilö vastaa tukisäätiöiden hallitusten puheenjohtajille.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopiston palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antavat dekaani Kaarlo Hildén 7.1.2019 klo 14.30-15.30 puh. 040-7104312 ja vastaava yhteyspäällikkö Nana Salin 9.1.2019 klo 15-16 puh. 050-4616780 ja muina aikoina sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)uniarts.fi.

Hakemukset liitteineen toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi otsikolla ”Tukisäätiöiden asiamies” 18.1.2019 klo 15 mennessä. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen.