(Removed from publishing)

Tukihenkilö
Personalhuset

Original publication date 3.6.2019

Oletko ihmisläheinen ja haluat kehittyä sosiaali- ja terveysalalla? Haluaisitko todella merkityksellistä lisätyötä muun elämän oheen? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista!

Etsimme nyt TUKIHENKILÖÄ Vaasaan.

Tukihenkilönä tuet ja autat arkisissa askareissa asiakkaita, joilla on erityistarpeita. Työtehtävät sisältävät ohjausta kotiaskareissa, henkilökohtaisessa hygieniassa sekä muissa arkisissa tehtävissä, kuten harrastuksissa. Työskentelet 2-3 tuntia iltaisin kerran viikossa, joten työ sopii täydellisesti henkilölle, joka haluaa vähän lisätienestejä! Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta myöhemmin on mahdollista siirtyä vakituisiin töihin asiakkaan omille kirjoille. Asiakkaamme arvostaa motivoituneita ja pitkäaikaisia työntekijöitä.

Toivomme, että sinulla on alan koulutus, kuten lähihoitajatutkinto. On hienoa, mikäli olet rohkea, avoin, reipas ja oma-aloitteinen. Toivomme, että sinulla on kokemusta vastaavista työtehtävistä henkilöiden, joilla on erityistarpeita kanssa. Pidät työskentelystä heidän kanssaan, olet empaattinen ja asiakaslähtöinen. Loistavat sosiaaliset taidot katsotaan suureksi eduksi. Työssä tarvitaan hyvää ruotsin kielen taitoa. Toivomme myös, että sinulla on hygieniapassi, sillä työtehtävät sisältävät ruoanlaittoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme merkityksellisen työn, jossa voit kehittyä. Asiakkaamme todella välittää omista asiakkaistaan ja haluaa tarjota heille kaikki mahdollisuudet hyvään elämään. Palkkaus on kunta-alan yleisen työehtosopimuksen mukainen.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 30.6.2019 rekrytointijärjestelmäämme. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja haastattelemme hakijoita jo hyvissä ajoin. Työt alkavat elokuussa 2019.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi