(Removed from publishing)

Trukkikuski Wihurin Metro-tukkuun
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Original publication date 25.4.2019

Oletko kiinnostunut trukkityöskentelystä? Etsikö itsellesi vakituista työsuhdetta ja työpaikkaa, jossa töitä voi tehdä rennossa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä?

Haemme nyt Vantaan Viinikkalaan Wihuri Oy Aarnio Metro-tukun logistiikkakeskukseen työntömastotrukinkuljettajia. Työssäsi tulisit työskentelemään päivän aikana sekä viileässä (noin +2 astetta) että lämpimässä. Käsiteltävät tuotteet ovat pääsääntöisesti erilaisia elintarvikkeita ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa. Aloitus työssä on heti sopivien henkilön löydyttyä.

Työssä pärjääminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Tämän lisäksi toivomme, että sinulla on aiempaa varastokokemusta ja hallitset työntömastotrukin käytön jo entuudestaan. Hygieniapassi katsotaan eduksi, mutta tähän voidaan tarvittaessa myös järjestää koulutus.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, huikeat työkaverit ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi. Logistiikkakeskus on vasta viime kesänä toimintansa aloittanut, joten työympäristö erittäin siisti sekä viihtyisä ja työvälineet ajan tasalla. Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, hae pian! Aloitamme haastattelut tehtävään heti.

Seuraavan linkin kautta voit vielä käydä katsomassa logistiikkakeskuksesta kuvatun videon: https://www.youtube.com/watch?v=3E4inuPqMB4&feature=youtu.be