Torninosturin alamies
WorkPower Oy

Original publication date 20.11.2019

Oletko sinä jo kokemusta kerännyt torninosturin alamies? Tai haluaisitko olla? Tässä on tarjolla hommia.

Etsimme nyt torninosturin alamiehiä Tampereen keskustaan Kansi ja Areena -työmaalle. Työ sisältää alamiehenä toimimisen lisäksi myös muita rakennusalan tehtäviä oman osaamisen mukaan. Aikaisempi kokemus alamiehen työstä ei ole välttämätöntä, mutta se ja kaikki muu rakennusalan työkokemus katsotaan eduksi.

Etsimämme tekijä on fyysisestä työstä nauttiva, motivoitunut ja oppimiskykyinen kaveri, joka ottaa uudet työtehtävät vastaan mieluisana haasteena. Olet tehtävään oikea henkilö, mikäli haluat päästä näyttämään kyntesi yhdellä Tampereen merkittävimmistä työmaista. 

Työllistyminen edellyttää voimassa olevan työturvallisuuskortin lisäksi alamieskoulutuksen suorittamista, jos et ole koulutusta käynyt, sellaiselle on mahdollista osallistua tammikuussa 2020 Tampereella. 

Miksi hakea paikkaa?

Kansi ja Areena on Tampereen tämän hetken mielenkiintoisin ja suurin työmaa. Pääset työskentelemään kiinnostavassa ympäristössä vaihtelevien ja monipuolisten työtehtävien parissa. Tässä on myös tilaisuus kehittää omaa osaamistaan, testata paineensietokykyä sekä hankkia kokemusta suurelta työmaalta. 

Tarjoamme sinulle TES mukaisen palkkauksen sekä laadukkaat turvallisuusluokitukset täyttävät työvarusteet koko työskentelysi ajaksi.

Työmaa on vielä alkuvaiheessa, joten hyvälle ja motivoituneelle kaverille tiedossa on pitkä työmaa. Aloitus alkuvuoden 2020 aikana. 

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään sitä mukaa, kun sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tarvittaessa antaa HR-konsultti Katja Metsäkylä p. 044 747 5295 / katja.metsakyla@workpower.fi.

Avainsanat: torninosturin alamies, rakennustyömaa, uudisrakentaminen, Kansi ja Areena, Tampere

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1317707
  • Area of expertise: Planning, Technology, Construction
  • Employment: Fixed-term employment
  • Type of job: Full-time
  • Application period ends: 19.12.2019
  • Application submission address: Website
  • Location: Pirkanmaa, Tampere