(Removed from publishing)

Toimitusjohtaja
Porin Satama Oy

Original publication date 16.1.2020

Haemme visionääristä ja dynaamista

TOIMITUSJOHTAJAA

Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti satamayhtiön toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja tuloksesta hallituksen asettamien tavoitteiden ja linjausten mukaisesti muuttuvassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Apunasi sinulla on osaava ja kokenut johtoryhmä. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraat aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja kartoitat rohkeasti uusia mahdollisuuksia. Osaat omalla esimerkilläsi näyttää suuntaa, innostaa ja kannustaa henkilöstöäsi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. DI tai KTM), aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, strategista ajattelua ja visiointikykyä, kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä, sujuvaa englannin kirjallista ja suullista kielitaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja henkilöjohtamisvalmiuksia. Arvostamme satama-alan ja kuntasektorin toiminnan tuntemusta.

Tarjoamme alueellisesti merkittävän satamayhtiön ykkösjohtajan position ja satama-alan näköalapaikan, ammattitaitoisen ja hyvähenkisen työyhteisön sekä kykyjäsi ja osaamistasi vastaavat edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Arto Nurmi to 23.1. klo. 14.00 – 16.00 ja to 30.1. klo. 14.00 – 16.00, p. 044 571 5838 sekä 3.2. alkaen konsulttijohtaja Kari Sorvari / Eezy Personnel, p. 0500 462 550. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 16.2.2020 mennessä  hakulomakkeen kautta.