(Removed from publishing)

TOIMITUSJOHTAJA
Biosafe Oy

Original publication date 14.1.2020

Edistämme elintarviketurvallisuutta ja haemme kasvustrategiamme mukaisesti toimitusjohtajaa johtamaan vahvassa kasvussa olevaa yhtiötämme.

Toimitusjohtajana sinulla on kokonaisvastuu liiketoiminnan kannattavasta kasvusta ja yhtiön kehittämisestä. Keskeisenä tavoitteenasi on tuottaa lisäarvoa asiakkaille, huippuluokan asiakaskokemus ja uusia ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. 

Odotamme sinulta vankkaa liiketoimintaosaamista, monipuolista johtamiskokemusta sekä selkeitä näyttöjä aikaisemmista onnistumisista ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä tai vaativista myynnin johtamisen tehtävistä sekä kykyä johtaa asiantuntijaorganisaatiota. Sinulla on kyky toimia kansanvälisesti verkottuneessa asiantuntija- ja liiketoimintaympäristössä.  

Eduksesi katsomme kokemuksen ydinliiketoiminnastamme. Olet tavoitteellinen, aikaansaava ja kannustat henkilöstöä kehittymiseen. Monipuoliset vuorovaikutus-, yhteistyö- ja henkilöstöjohtamisen taidot ovat keskeisiä tehtävässä menestymiselle.

Tule osaksi kasvutarinaamme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden johtaa ja kehittää vahvassa kasvussa olevaa yhtiötä osaavan hallituksen tukemana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848 ja Biosafe Oy:n hallituksen puheenjohtaja Petri Pietikäinen, puh. 040 728 4350 tai petri.pietikainen@biosafe.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.1.2020 www.mercuriurval.fi viitenumero FI-14208.