(Removed from publishing)

TOIMITUSJOHTAJA, Ähtävä
Experis

Original publication date 10.5.2019
Varax on valmistanut laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä metallituotteita Ähtävällä Pohjanmaalla lähes 70 vuoden ajan. Meiltä löytyy kaikki palvelut saman katon alta: Metallikomponenttien suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen – pienistä tuoteosista aina pintakäsiteltyihin, asennettuihin ja pakattuihin tuotekokonaisuuksiin.
Varax Solutions tarjoaa monipuolisia palveluita kaikkiin metalliteollisuuden alihankintatarpeisiin.
Varax Living kehittää, valmistaa ja myy kotimaisia designtuotteita koteihin, puutarhoihin ja pihoille.
Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta www.varax.fi

 

Pitkäaikaisen toimitusjohtajamme jäädessään eläkkeelle haemme nyt aktiivista ja tuloshakuista   

TOIMITUSJOHTAJAA

jonka tehtävänä on kehittää ja viedä Varaxia uudelle vuosikymmenelle. Toimipaikka on Ähtävällä.

Tarjolla on sekä monipuolinen tehtäväkokonaisuus että kirjava vastuiden kokonaisuus. Menestymisen tukena hyvin hoidetussa kehitysmyönteisessä yrityksessä toimii sitoutunut henkilökunta ja osaamiseesi luottavat omistajat. 

Jokapäiväisen toiminnan käytännön läheinen pyörittäminen kuuluu toimenkuvaasi ja olet yrityksen toiminnasta tulosvastuussa. Tärkeä osa työtäsi on kuitenkin toiminnan kehittäminen, tehokkuus ja laatu, sekä innostava ihmisten johtaminen. Nautit toimimisesta asiakasrajapinnassa ja olet mielellään mukana asiakkuuksien hoitamisessa. Ymmärrät riittävässä määrin sekä yrityksen talousohjausta että tuotannollisia teknisiä seikkoja. Koulutuksesi on tekninen tai kaupallinen. Hahmotat suuria kokonaisuuksia ja pitkän tähtäimen suunnitelmallista toimintaa, mutta kohtaat yhtä sujuvasti eri sidosryhmät arkipäiväisissä tilanteissa. 

Nautit työn vastaan tuomista haasteista ja pystyt toimimaan pitkäjänteisesti. Elämänasenteesi on positiivinen ja keskityt ongelmien sijaan mieluummin mahdollisuuksiin. Olet ratkaisukeskeinen ja palvelualtis. Sinulla on yhdeksän suoraa alaista, koko yrityksessä työskentelee 50 alan ammattilaista. Vuorovaikutustilanteet hallitset suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 29.5.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.