(Removed from publishing)

Toimistotyöntekijöiden pooli
WorkPower Oy

Original publication date 4.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt! 

Sinä toimistotyön ammattilainen, liity nyt osaksi toimistotyöntekijöidemme poolia!

Haemme nyt toimistotyön pooliimme osaajia, jotka ovat kiinnostuneita kartoittamaan tulevaisuuden työmahdollisuuksiaan. Työnhaku voi olla kohdallasi ajankohtainen nyt tai vasta myöhemmin, poolissamme saat vapaasti määrittää, milloin uudet työtehtävät tulisivat ajankohtaisiksi. 

Tarjoamme asiakkaillemme toimistotyöntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin, jotka vaihtelevat vakituisista, kokoaikaisista työsuhteista, määräaikaisiin ja osa-aikaisiin työtehtäviin. Voit olla kiinnostunut toimiston avustavista tehtävistä, asiakaspalvelutyöstä tai erilaisista hallinnollisista töistä, kartoitamme tarjottavat tehtävät osaamisesi ja oman kiinnostuksesi mukaan.

Mitä pooliin liittyminen tarjoaa sinulle? Haastattelun jälkeen saat meillä avautuvista ja sinulle soveltuvista työpaikoista tiedon jo ennen kuin avaamme haun julkiseksi. Kun olet poolissamme, sinut on esihaastateltu, jonka jälkeen hakuprosessi sujuu nopeammin ja vaivattomasti.

Hakuprosessi

Voit lähettää hakemuksesi ainoastaan kotisivujemme kautta. Liitä hakemukseesi myös CV ja palkkatoive ja kerro tarkemmin, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut. Toivomme, että tuot jo hakemuksessasi rohkeasti esille osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi.

Lisätietoja

WorkPower 360° tiimin HR-koordinaattori Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi