(Removed from publishing)

Toimistotyöntekijä
Lisäpalvelu

Original publication date 8.1.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Kouvolaan TOIMISTOTYÖNTEKIJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi sisältävät monipuolisia toimistotöitä, kuten tilausten käsittelyä, osto- ja myyntilaskujen hallinnointia sekä tarjouslaskentaa.

Hakijalta edellytämme työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa (tradenomi) tai alan työkokemusta, sekä reipasta ja positiivista asennetta työntekoon.

Jos koet että tämä on juuri Sinua varten, täytä hakemus pikimmiten oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.