(Removed from publishing)

Toimistosiivooja
ISS Palvelut Oy

Original publication date 3.1.2020

Etsimme ammattitaitoista TOIMISTOSIIVOOJAA Helsingin ydinkeskustaan. 

Työpaikka sijaitsee avainasiakkaamme upeissa toimitiloissa Helsingin rautatieaseman tuntumassa. Työtehtäviisi kuuluu monipuolista ylläpitosiivousta ja yleisestä viihtyvyydestä huolehtiminen. Työ sijoittuu tehtäväksi pääasiassa arkisin iltavuorossa klo 17-21 ja on osa-aikainen ja vakituinen.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tärkeimpänä aurinkoista palveluasennetta ja oma-aloitteista työotetta. Olet hymyilevä ja haluat aidosti tuottaa toimitilassa työskenteleville ja vieraileville omalta osaltasi ensiluokkaista asiakaspalvelua. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytyksenä työssä menestymiselle. 

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne.

Tarjoamme sinulle ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.1.2020. 

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/