(Removed from publishing)

Toimistopäällikkö infrastruktuurien valvontaan
Finanssivalvonta

Original publication date 25.11.2019

Tule tekemään valvontaa, jolla on vaikutusta!


Haemme uuteen toimistoon


TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ


Johdat markkinapaikkojen ja arvopaperikeskuksen sekä keskusvastapuolten valvontaa. Vastaat toimistosi kehittämisestä ja tuloksellisuudesta. Valmennat asiantuntijoita kehittymään työssään ja näytät esimerkkiä energisellä johtamistavallasi. Raportoit tehtävässäsi osastopäällikölle.


Odotamme sinulta

Sinulla on laaja kokemus ja osaaminen pääomamarkkinoiden infrastruktuurien (esimerkiksi pörssin tai arvopaperikeskuksen) toiminnasta ja niitä koskevasta lainsäädännöstä. Sinulla on kokemusta myös vaativien projektien johtamisesta. Pystyt antamaan vahvan näytön hyvästä henkilöstöjohtamisesta ja innostat dynaamisella asenteellasi toimistoasi saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Sinulla on näyttöä tuloksellisesta yhteistyöstä yli organisaatiorajojen. Pystyt tekemään päätöksiä paineen alla, ja sinulla on jämäkkyyttä viedä asioita eteenpäin.


Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esimerkiksi kauppatieteiden tai oikeustieteiden maisterin tutkinto) sekä hyvä suomen ja englannin kielten kirjallinen ja suullinen taito. Hakijan eduksi luetaan kokemus esimies- tai johtamistehtävistä.


Tarjoamme sinulle


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kotimaisessa ja eurooppalaisessa valvontayhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa finanssimarkkinoiden valvontaan ja valvonnan kehittämiseen. Vaativissa tehtävissä sinua tukevat osaavat Finanssivalvonnan ammattilaiset. Saat työskennellä motivoivassa ja kiinnostavassa työympäristössä, jossa pääset kehittymään ammatillisesti. Työyhteisössämme on lukuisia harrastusmahdollisuuksia, ja panostamme työnantajana työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä työpaikan Helsingin ydinkeskustassa.

Virkasuhde on vakinainen. Valittava henkilö määrätään toimistopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi. Tehtävän palkkaus (VL 19) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa osastopäällikkö Armi Taipale, armi.taipale(at)finanssivalvonta.fi tai puhelimitse numerossa 09 183 5004 pe 29.11. klo 10.00–11.30 ja to 5.12. klo 11.00–12.00.


Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA