(Removed from publishing)

Toimistoassistentti
Bonava Suomi Oy

Original publication date 5.12.2018

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Haemme toimistoassistenttia pääkonttorillemme Helsingin ydinkeskustaan, Sanomataloon.

Sinun roolisi

Tehtäviisi kuuluu muun muassa toimiston arjen käytännöistä huolehtimista, matka- ja kokousjärjestelyiden hoitamista sekä uusien työntekijöiden opastusta. Lisäksi hoidat hallinnollisia tehtäviä, kuten laskujen käsittelyä sekä matkapuhelinasioiden hallinnointia. Tehtävä on vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus.

Odotamme

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta hallinnollisista toimistotöistä. Työtehtävien menestyksekäs suorittaminen edellyttää organisointitaitoja, tietoteknisiä valmiuksia, kykyä oppia ja tarttua työhön sekä kohtuullista englannin kielen osaamista. Lisäksi odotamme, että olet työntekijänä reipas ja oma-aloitteinen sekä nautit rutiininomaisista tehtävistä.

Join Our Journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, viimeistään 20.12.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Executive Assistant Pirkko Paldanius, puh. 0400 810 046.

Join Our Journey