(Removed from publishing)

Toimipisteen työntekijä Kevitsaan, Ramirent
Adecco

Original publication date 11.1.2019Työn kuvaus:
  RAMIRENT on johtava konevuokrauskonserni, joka yhdistää parhaat koneet, palvelut ja osaamisen vuokrausratkaisuiksi, jotka yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakentamista, teollisuutta, palvelusektoria, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 724 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 820 työntekijää 293 toimipaikassa yhteensä kymmenessä maassa Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (RMR1V).
Ramirent - Konevuokraamo palveluksessasi www.ramirent.fi.
 
Tehtävän kuvaus:
Etsimme asiakkaallemme Ramirent Oyj:lle kokoaikaista toimipisteen työntekijää Sodankylän Kevitsan kaivosalueen toimipisteeseen. Työaika on toimipisteen aukioloaikojen mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan hakijan löydyttyä. Työsuhde on määräaikainen 31.08.2019 saakka, mutta jatko on mahdollinen. Palkkaus on sopimuksen mukaan valitun henkilön osaamiseen perustuen.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Toimipisteen työntekijänä tehtäviisi kuuluu kaluston vuokraus ja asiakaspalvelu sekä kentällä tapahtuva vuokrakaluston huoltotoiminta ja vianetsintä. Huolehdit toimipisteen arjen sujuvuudesta ja siististä yleisilmeestä myös pihalla ja varastolla. Vastaat työssäsi lisäksi vaativampien huoltotöiden ja kuljetusten tilaamisesta, palautuvan kaluston vastaanotosta sekä tarkastuksesta.
 
Toivomme sinulta:
Toivomme sinulta teknistä (esim. kone/sähkötekniikka) koulutusta, tai työkokemuksen ja teknisen mielenkiinnon tuomaa osaamista erityisesti koneiden ja laitteiden huoltoon ja käyttöön liittyen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja sekä paineensietokykyä, sillä työ on usein monitahoista ja hektistä. Omaat erityisesti hyvät tekniset ongelmanratkaisutaidot ja teet työtäsi yrittäjähenkisesti. Ihannetapauksessa sinulla on jo voimassa oleva työturvallisuus-, tulityö- sekä HätäEA kortti. Eduksi katsomme myös kaivosalueen, tai siellä toimivien yritysten edustajien tuntemuksen, kuten myös sosiaalisuuden ja palveluhenkisyyden.
Teet työsi aina laadukkaasti, sillä erotumme kilpailijoistamme nimenomaan poikkeuksellisella palvelun laadulla. Olet joustava ja luotettava tekijä, jolla riittää rohkeutta tarttua itsenäisesti työtehtäviin.
 
Tarjoamme:
Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan työn kannustavan työyhteisön jäsenenä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä menestyvää toimipistettä! Tarjolla on lisäksi kilpailukykyinen palkkaus ja Adeccon henkilöstöedut.
Ensimmäinen askel kohti uutta on jättää hakemus palkkatoiveineen 31.01.2019 mennessä sivujemme www.adecco.fi kautta tai sähköpostilla sanna.raisanen@adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen p. 040 649 3121.

Asiakkaan tehtävänimike:  Toimipisteen työntekijä / Kevitsa


Sijainti:  PETKULA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen, 0406493121


Toimipaikka:  Oulu