(Removed from publishing)

Toimintayksikön esimies, (Kuntoutusyksikkö), ID 1350
Vantaan kaupunki

Original publication date 15.5.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, terveyspalvelut
Vantaan terveyspalvelut kuntoutusyksikkö

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2019 - 


Oletko henkilöstöäsi osallistava, sparraava, ja johdonmukainen esimies? Oletko digimyönteinen uudistaja, joka nauttii kehittämisestä ja ajattelee asiakkaan parasta? Oletko yhteen hiileen puhaltava tiimin jäsen?

Meillä on kuntoutusyksikössä nyt haettavana kaksi esimiestehtävää! Toinen haettavista tehtävistä (ID 1350, tämä ilmoitus) on fysioterapian esimiehen tehtävä ja toinen puheterapian (ID 1351) esimiehen tehtävä. Aloitamme uusien esimiesten ja henkilöstön kanssa organisaatiouudistuksen, jossa esimiesten vastuualueet jakaantuvat alueellisesti nykyisen ammattiryhmittäisen rakenteen sijaan.

Esimiehenä olet mukana johtamassa muutosta ja luomassa suuntaa uudistuville kuntoutuspalveluillemme. Moniammatillisessa tiimissämme pääset kehittämään ja yhtenäistämään palveluitamme. Esimiehenä vastaat oman alueesi johtamisesta ja nimetyistä kehittämiskokonaisuuksista. Huolehdit, että oman vastuualueesi toiminta on asiakaslähtöistä, henkilöstöä osallistavaa ja strategian mukaista. Vastaat oman alueesi toiminnan, talouden ja henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta sekä toiminnan tehokkuudesta ja tuloksen saavuttamisesta. Tehtävässä toimit kuntoutusyksikön johtoryhmän jäsenenä yhdessä palvelupäällikön, ylilääkärin sekä kahden esimieskollegasi kanssa. Kannat vastuuta yhteisestä toiminnasta, tuloksesta ja kehityksestä. 

Hoidamme Vantaalla kaikenikäiset asiakkaat vauvasta vaariin. Kuntoutusyksikössä työskentelee fysio-, toiminta-, puhe- ja ravitsemusterapeutteja, kuntoutussihteereitä sekä kuulontutkija. Hoidamme yksikössä myös Vantaan veteraanikuntoutuksen ja apuvälinepalvelut. 

Vantaan terveyspalveluissa pääset aitiopaikalle kehittämään kuntoutustoimintaa. Olemme digimyönteinen ja eteenpäin katsova organisaatio, joka huolehtii asiakkaistaan ja henkilöstöstään. Vantaalla saat ensimmäisten joukossa työkaluksesi uuden sukupolven asiakas- ja potilastietojärjestelmän, sillä olemme ottaneet Apotin käyttöön ensimmäisenä kuntana Suomessa.

Työnantajana Vantaa tunnetaan avoimesta työilmapiiristä ja oikeudenmukaisesta johtamiskulttuurista. Kokeilemme rohkeasti uusia työ- ja toimintatapoja. Kannustamme henkilöstöämme kohti selkeitä tavoitteita ja tarjoamme koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia urapolulle.

Haastattelujen ajankohta on ma 10.6.2019. Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää myös videohaastattelua.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Laki 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja riittävä johtamistaito.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Ihannetyyppimme osaa keskustella ja kuunnella ja häntä on helppo lähestyä. Hän on oma-aloitteinen mutta samalla yhteistyökyinen. Hyvät vuorovaikutustaidot ovatkin ensisijaisen tärkeät. Ihannetyyppimme osaa ajatella laatikon ulkopuolelta. Hän vahvistaa tiimiä omalla persoonallaan ja näkemyksillään. Etsimme toisiaan täydentäviä osaajia tiimiimme. Ihannetyyppimme haluaa kehittyä, ottaa palautetta vastaan ja reflektoi mielellään toimintaansa. Hän osaa priorisoida asioita. Johtamisopinnot ja kokemus esimiestyöstä antavat hyvän pohjan. Ihannetyypissä arvostamme kyvykkyyttä nähdä ja hallita isoja kokonaisuuksia sekä rohkeutta uudistua ja uudistaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kuntoutusyksikön palvelupäällikkö, Aromaa Virpi
P. 040-076 5749
virpi.aromaa@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.