(Removed from publishing)

Toimihenkilöitä pankkitoiminnan projektityöhön (Tampere, Helsinki, Joensuu)
Opset Oy

Original publication date 7.11.2019

OP:n pankkitoiminnan palvelukeskuksen tiimeissä työskentelee 1400 osaajaa eri paikkakunnilla.


Tämä joukko huolehtii siitä, että OP:n henkilö- ja yritysasiakkaat saavat erinomaisen asiakaskokemuksen niin rahoituksen, päivittäisasioinnin kuin sijoittamisenkin palveluissa.


Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee valtakunnallisesti OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiakaspalvelutehtävien osalta.


Nyt haemmekin Opsetille uusia toimihenkilöitä pankkitoiminnan vuoden vaihteen ruuhkahuippua helpottamaan.


Tässä kahden kuukauden projektissa tiimimme tavoitteena on käsitellä palvelupyyntöjen kautta tulevia perunkirjojen tarkastuksia.


Työprosessin vaiheisiin kuuluvat myöskin kuolinpesän osakkaiden sukuselvitykset, sekä tarvittaessa asiakkaan kontaktointi puhelimitse lisäselvitysten niin vaatiessa.


Sinulla voi olla esim. oikeustieteellinen tai kaupallinen koulutustausta. Koska perehdytysaikamme on tiivis, toivomme että sinulla olisi myös jo jonkinlainen käsitys perunkirjaprosesseista, sekä perhe- ja perintöoikeuden aikaisempaa tuntemusta.


Myös pankkialan kokemuksesta on hakijoille hyötyä. Lisäksi tehtävä edellyttää aikaisempaa toimistotyökokemusta, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä erilaisten järjestelmien näppärää käyttöä.


Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta ja huolellisuutta, nopeaa oppimiskykyä, sekä rohkeutta viedä selvitettäviä asioita eteenpäin vakuuttavasti mutta tarvittaessa myös empaattisesti ja hienotunteisesti.


Työt alkavat 2.12. ja projekti kestää tammikuun loppuun.


Kokopäivätyötä tehdään arkisin joustavasti klo 7-16 välisenä aikana.


Tehtävä sopii hyvin esim. opiskelijalle, ja otamme toki huomioon myös osa-aikaiset hakijat.Kiinnostuitko?


Jätä hakemus oheisen linkin kautta; hakuaikamme päättyy 26.11.

Huom. Hakuaikaa jatkettu 27.11. saakka.


Käsittelemme hakemuksia ja olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla.

Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/toimihenkiloita-pankkitoiminnan-projektityohon-tampere-helsinki-joensuu/

Kaipaatko lisätietoja?


Lähetä sähköpostia rekrytoijalle: tanja.koskenkorva@op.fi


Huomioithan, että tehtävään valituille henkilöille teetetään finanssialan taustatarkistukset: luottotiedot ja huumausainetesti.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.