(Removed from publishing)

Tilaustarjoilija, Honkimetsän Herkku
Go On Seinäjoki

Original publication date 26.10.2019
Etsimme asiakkaallemme Honkimetsän Herkulle tarvittaessa kutsuttavia

TILAUSTARJOILIJOITA

Tilaustarjoilijana pääset toteuttamaan esimerkiksi pito- ja juhlapalveluita sekä buffettarjoilua. Tarpeen vaatiessa voit myös osallistua avustaviin keittiötehtäviin.

Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on plussaa, mutta tärkeintä on positiivinen ja motivoitunut asenne. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä ajoittain hyvinkin hektisessä työympäristössä. Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa innostusta toimia osana huipputiimiä.

Edellytämme hakijoilta hygieniapassia.

Keikkatyö sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, kuten esimerkiksi opiskelun tai osa-aikaisen työn oheen. Työvuorot painottuvat erityisesti viikonloppuihin. Mikäli olet valmis tarttumaan tilaisuuteen, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.