(Removed from publishing)

Tiimiesimies Kiwalab-kiinteistölaboratorioon
Kiwa Inspecta

Original publication date 27.9.2019

Haemme tiimiesimiestä johtamaan Kiwalab-laboratoriomme asiantuntijatiimejä Oulussa ja Vantaalla. Toimipaikkasi on Oulu.

Tehtävässä vastaat laboratorion resursseista, prosesseista ja luot edellytyksiä asiantuntijoidemme onnistumiselle. Yhdessä laboratoriopäällikön kanssa vastaat asiakkuuksista, palveluista ja toiminnan kehittämisestä.

Sinulla on soveltuva luonnontieteellisen tai teknisen alan koulutus, työkokemusta esimiestyöstä sekä tuntemusta laboratorioliiketoiminnasta. Koet tärkeäksi turvallisuuden rakentamisen yhteiskunnassamme. Olet toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Myynnillisyys ja aktiivinen ote asiakkuuksissa ovat sinulle luontaista. Sinulla on vahvaa tuntemusta laboratoriotoiminnasta. Esimiehenä olet kuunteleva, keskusteleva ja kannustava sparraaja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.  Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 13.10.2019.

Lue, mitä laboratoriopäällikkö Paula kertoo työskentelystä Kiwalabissa: Kiwassa työssä.