(Removed from publishing)

Tiimiesimies, anturivalmistus
Lapp Automaatio Oy

Original publication date 27.8.2019

Olemme vahvasti kasvuhakuisia ja nyt meillä on tarjota sinulle erinomainen tilaisuus päästä osaksi lennokasta kasvutarinaamme! Oletko aktiivinen, oma-aloitteinen ja haasteista innostuva tekijä, sekä tiimiesimies? Tehtävän nykyisen haltijan siirtyessä yhtiön sisällä uusiin haasteisiin, haemme nyt työhön osallistuvaa tiimiesimiestä anturivalmistukseen Hyvinkään Sahanmäkeen.

Tiimiesimies, anturivalmistus

Olemme suomalainen lämpötilamittausratkaisujen valmistaja/toimittaja, joka hakee uutta vetäjää anturivalmistustiimille. Tässä vakituisessa tehtävässä vastaat tiimin työjärjestelyistä ja huolehdit, että työturvallisuus on kunnossa. Lisäksi teet myös tilausten käsittelyä ja aikataulutusta, sekä osallistut lämpötila-anturien valmistukseen ja testaukseen. Työskentelet yhteistyössä muun muassa anturitiimin, logistiikan ja myynnin kanssa, jolloin meille on tärkeää, että olet sydämeltäsi aito ja reilu tiimipelaaja.

Työ sisältää paljon käsillä tekemistä, jolloin toivommekin, että työskentelytapasi on tarkka ja huolellinen. Työskentelet itsenäisesti ja työotteesi on vastuullinen. Tässä on tilaisuus päästä kehittämään tiimin toimintaa sekä omaa ammattitaitoasi, jolloin halu ja kyky oppia uutta, sekä kehityshenkisyys ovat tehtävän onnistumisen kannalta olennaisia ominaisuuksia. Hyvä asenne ja motivaatio tehtävää kohtaan auttavat sinut jo pitkälle.

Tehtävässä sinua auttaa menestymään:

  • instrumentti-, elektroniikka-asentajan tai kone- ja metalli- / tuotantotekniikan koulutus
  • vähintään 5 vuoden työkokemus valmistavasta työstä
  • kokemus työkuvien ja -ohjeiden tulkitsemisesta
  • sujuva suomen kielen taito ja englannin kielen alkeet
  • kokemus esimiehenä toimimisesta.

Työ on normaalia päivätyötä. Työaikamuotona on liukuva työaika.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän parissa. Meillä on tarjota sinulle tiimi, jonka tukeen voit varmasti luottaa ja työyhteisö, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Ihmiset ovat tärkein pääomamme, tarjoammekin sinulle hyvät kehittymismahdollisuudet ja kilpailukykyiset henkilöstöedut itseään kehittävässä yhtiössä. Hyvinvoinnin tukemiseksi olemme panostaneet muun muassa liikunta- ja kulttuurietuun, sekä hammashuoltoon ja lakisääteistä kattavampaan työterveyshuoltoon. Työn kannustimina meillä on kuukausipalkan lisäksi tulospalkkiojärjestelmä ja tuotantopalkkiot.

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi. Lähetä se palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.9.2019 mennessä.

Jos kiinnostuit paikasta ja haluat kysyä lisää, ota yhteys tiimiesimies Reijo Ahoseen, reijo.ahonen(at)lappgroup.com tai p. 020 764 8319 (tavoitettavissa keskiviikkona 28.8. klo 9-11 tai tiistaina 3.9. klo 12-14).