(Removed from publishing)

Tietoliikenneasiantuntija
Cinia

Original publication date 4.1.2019

Haemme joukkomme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneasiantuntijaa Cinian Riihimäellä sijaitsevaan Service Deskiin. Tehtävän aloitus helmi- tai maaliskuussa sopimuksen mukaan.
Cinian yritys- ja yhteisöasiakkaita palveleva Service Desk valittiin vuonna 2017 Suomen parhaaksi. Tunnustuksen antoi Wakaru –yhteisö syyskuussa 2017. Lue lisää saavutuksesta tästä.

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme. Perehdytysjakso on vaiheistettu ja suunniteltu. Perehdytys kestää yli kaksi kuukautta ja siinä on käytössä myös tiimin sisällä päivittäin vaihtuva perehdytyskummi. Lisäksi saat tueksesi mukavat ja osaavat työkaverit.

Teemme töitä moderneilla työvälineillä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa hankkeissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. Cinialla on mahdollista myös kasvaa asiantuntijana esim. sisäisten urapolkujen kautta.

Asiantuntijana toimit perehdytysjakson jälkeen 24/7-ylläpitotehtävissä 12 tunnin työvuoroissa, jotka sisältävät sekä yö- että viikonloppuvuoroja. Työpäivät ovat pääsääntöisesti pidempiä, mutta vastavuoroisesti näistä palkitaan pidemmillä vuorovapaajaksoilla. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, aktiivista otetta sekä hyvää ryhmähenkeä. Työtehtävissäsi pääset työskentelemään laajojen verkkojen sekä tuoreimpien teknisten järjestelmien kanssa päivittäin.

Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Saat meiltä myös tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi sekä sairaan lapsen hoitopalvelun.

Odotamme

Cinian Service Desk valvoo ja hallinnoi asiakkaiden ja Cinian omia tietoliikennelaitteita ja -verkkoja. Osana tiimiä pääset itse osallistumaan aitiopaikalta tapahtuman-, ongelman- ja muutoshallinnan tehtäviin.
Asiantuntijana toimit 24/7-ylläpitotehtävissä 12 tunnin työvuoroissa. Työ sisältää sekä yö- että viikonloppuvuoroja. Työpäivät ovat pääsääntöisesti pidempiä, mutta vastavuoroisesti näistä palkitaan pidemmillä vuorovapaajaksoilla. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, aktiivista otetta sekä hyvää ryhmähenkeä. Työtehtävissäsi pääset työskentelemään laajojen verkkojen sekä tuoreimpien teknisten järjestelmien kanssa päivittäin.

Toivomme, että sinulla on
·       tietoliikenneinsinöörin koulutus
·       Ciscon CCNA-kurssien suorituksia
·       sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito
·       asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen asenne työtekoon
·       perusteet tietoturvasta sekä sen vaatimuksista
·       kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista: WAN, LAN, WLAN ja VoIP -tekniikat, reititysprotokollat, palomuurit, Cisco-, Juniper, PaloAlto tai vastaavien valmistajien  -laitteet

Tuemme opintojen suorittamista loppuun tarjoamalla mahdollisuuden aloittaa työt osa-aikaisena 3pv/viikko ennen kokoaikaiseen työviikkoon siirtymistä.

Muuta

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme. Saat tueksesi mukavat ja osaavat työkaverit, nykyaikaiset työkalut sekä hyvät kehittymismahdollisuudet.

Cinia tarjoaa työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Teemme töitä moderneilla työvälineillä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa hankkeissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sunnuntaihin 20.1. mennessä kotisivuillamme. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja tehtävästä saat Service Deskin tiiminvetäjältä Teri Nikkaselta p. 040 866 3655. Terin tavoitat puhelimella ti 8.1. klo 9-10, ti 15.1. klo 14-15 ja pe 18.1. klo 13-14.