(Removed from publishing)

Tietohallinnon (IT) harjoittelija (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Original publication date 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, jossa työharjoittelut tehdään kesäisin.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Työskentelet Skanska Suomen tietohallinnossa pääosin pääkonttorillamme Helsingissä tietotekniikan ja digitaalisten palveluiden parissa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että tietojärjestelmät integraatioineen palvelevat laadultaan ja toiminnollisuuksiltaan rakennusliiketoimintaa ja rakentamisen prosesseja. Teet tiivistä yhteistyötä it-toimittajien kanssa varmistaen sovittujen asioiden toteutumisen niin tukitoiminnoissa kuin kehitysprojekteissa.

Osallistut omatoimisesti tietojärjestelmien kehittämiseen sekä koordinoit ja ohjaat järjestelmätoimittajien päivittäistä ylläpito- ja kehitystyötä. Huolehdit ohjelmisto-, palvelu- ja tuotepäivityksien ja uusien ominaisuuksien käyttöönotoista yhdessä toimittajien kanssa.

Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvän alan viimeisimpien teknologioiden parissa sekä kehittymään tehtävässäsi joka vuosi vaativampiin tehtäviin.

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä osoitteessa www.skanska.fi/oppiva. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!