(Removed from publishing)

Tietoasiantuntija, Kansalliskirjasto
Helsingin yliopisto

Original publication date 3.1.2019

Kansalliskirjaston koordinoima FinELib-konsortio neuvottelee kansainvälisten kustantajien kanssa sopimuksia, jotka edistävät tutkijoiden mahdollisuutta julkaista avoimia artikkeleita ja käyttää aineistoja työssään. Konsortion jäseniä ovat suomalaiset yliopistot, ammattikorkeakoulut, tutkimuslaitokset ja yleiset kirjastot. Konsortion palveluyksikkö FinELib-toimisto toimii Kansalliskirjastossa.

Haemme nyt FinELib-toimistoon

TIETOASIANTUNTIJAA

vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.2.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan. 

Tietoasiantuntijana työskentelet FinELib-konsortion avoimen julkaisemisen palveluihin liittyvissä projektitehtävissä. Tehtävänäsi on koordinoida FinELibin avoimen julkaisemisen tiedonkeruun hanketta, jossa tavoitteena on koostaa tiedot Suomen avoimen julkaisemisen maksuista osaksi kansainvälistä avoimen julkaisemisen maksujen tiedonkeruuta. Lisäksi osallistut FinELibin julkaisutiedonkeruuseen, jossa kootaan tietoa julkaisuista kansallisten toimijoiden tarpeisiin. Tehtäviisi voi kuulua myös muita FinELibin avoimeen julkaisemiseen liittyviä tehtäviä.

Tietoasiantuntijana työskentelet tiiviissä yhteistyössä FinELib-konsortion muiden asiantuntijoiden kanssa. Hankkeen toteutus edellyttää tiivistä yhteistyötä myös muiden valtakunnallisten toimijoiden, tutkimusta tekevien organisaatioiden sekä alan kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta hankkeiden koordinoinnista ja verkostotyöstä sekä tiedejulkaisemisen ja avoimen julkaisemisen tuntemusta. Odotamme, että sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja arvostamme itsenäistä ja yhteistyökykyistä työotetta.

FinELibin tietoasiantuntijana sinulla on tilaisuus olla mukana kehittämässä avoimen tieteen rakenteita osana osaavaa työyhteisöä.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasolle 9.  Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Toimipaikkana on Yliopistonkatu 1, Helsinki.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Palvelupäällikkö Arja Tuuliniemi, arja.tuuliniemi(at)helsinki.fi, puh. 050 570 6584.

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat henkilöstöasiantuntija Anna-Maija Kostiaiselta, anna-maija.kostiainen(at)helsinki.fi, puh. 050 556 0165.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään tästä linkistä:  https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/tietoasiantuntija.
Hakuaika tehtävään päättyy 18.1.2019.