(Removed from publishing)

Testausinsinööri valaisintiimiin
SGS Fimko

Original publication date 29.11.2018

Haemme Helsingissä sijaitsevan testauslaboratoriomme Safety testing –yksikköön testausinsinööriä valaisintiimiin.

Testausinsinöörinä toimit erilaisten sähkölaitteiden turvallisuustestausten parissa valaisintiimissämme, jonka toiminta-alueeseen kuuluu valaisinten ja näiden ohjauslaitteiden testaukset. Testaustyössä noudatat sovellettavia laiteturvallisuusstandardeita, ja raportoit tehdyt testaukset näiden mukaisesti. Toimit myös asiantuntijana tuotteiden testaukseen ja vaatimuksenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa insinööritutkintoa (esim. sähkövoimatekniikka tai elektroniikka). Työ pitää sisällään niin käytännönläheistä laboratoriotyöskentelyä kuin raportointia. Työ vaatii pitkäjänteistä, tavoitehakuista toimintaotetta sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Toivomme sinulta kokemusta testaustehtävistä ja/tai sähkötekniikan osaamista. Eduksi katsomme osaamisen valaistustekniikan saralla, sekä valaisinalueen standardien yleistietämyksen.

Testausinsinöörinä pääset työskentelemään kiinnostavien ja haastavien tehtävien parissa. Arvostamme myös kehittymis - ja kehittämishalukkuutta, ja panostammekin henkilöstömme osaamisen kehittämiseen voimakkaasti. Tarjoamme myös laadukkaan perehdytyksen, asiantuntevan tiimin tuen sekä viihtyisän työyhteisön.

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan tarkemmin testausinsinöörin tehtäviin:

http://www.sgsfimko.net/pdf/tyokuvaus_testausinsinoori.pdf

Voit tutustua myös SGS:n nettisivuihin osoitteessa www.sgs.fi.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Lauttasaaressa, mutta muutamme uusiin toimitiloihin Pitäjänmäelle vuoden 2019 aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 6.1.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus "LITE - oma nimi". Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Aki Niskanen puh. 09 6963 438.