(Removed from publishing)

Terveyskeskuslääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Original publication date 7.11.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta lääkriä vakinaisiin virkoihin terveyskeskuslääkärin tehtäviin Viiskulman terveysasemalle. Tämän lisäksi meille on mahdollista tulla töihin myös määräaikaisesti.

Terveyskeskuslääkärinä työskentelet tiimissä, joka koostuu hoitoalan eri ammattilaisista. Teet tiimisi kanssa tiivistä yhteistyötä ja tarvittaessa voit konsultoida eri alojen erikoislääkäreitä. Työn sisältö on pääasiassa akuutti- ja ajanvarauspotilaiden hoitamista, mutta halutessasi voit tehdä myös lasten- tai äitiysneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa tai muita erikseen sovittavia terveyskeskuslääkärin työtehtäviä.

Työpäivät meillä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia. Kannustamme työntekijöitämme ammatilliseen kehittymiseen sekä osallistumaan koulutuksiin. Perehdytämme työhön yksilöllisen perehdytyssuunnitelman mukaisesti ja takaamme kokeneen kollegan tuen. Osa-aikatyöskentely on myös mahdollista. Lääkäreillämme ei ole päivystysvastuuta viikonloppuisin. Työaika on lääkärisopimuksen mukainen.

Tarjoamme Helsingin kaupungin laajat ja monipuoliset työsuhde-edut. Tarvittaessa autamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-50-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Tervetuloa lääkäriksi Helsinkiin!

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi erikoislääkärikoulutuksen ja aiemman kokemuksen terveyskeskustyöstä.

Sopimusala

Lääkäreiden paikallinen virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Tero Kujanpää, 09 3105 5129, tero.kujanpaa@hel.fi johtava ylilääkäri Raija Puustinen, 050 365 1359, raija.puustinen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/