(Removed from publishing)

Terveyskeskuslääkäri (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Original publication date 30.10.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme kahta lääkäriä sijaisuuteen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärin tehtäviin 2.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikainen työ on mahdollinen.

Helsingissä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa työskentelee noin 30 kollegaa. Työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut (oppilashuolto ja lastensuojelu) sekä asiantuntijatehtävät. Erityisesti huomioidaan yksilöllisen tarpeen mukaiset tarkastukset.

Tarvitsemme lääkäreitä sekä suomenkielisiin että ruotsinkielisiin oppilaitoksiin. Tehtävää suunniteltaessa voidaan huomioida toiveesi työskennellä peruskoulussa tai toisella asteella (lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa). Erikseen niin sovittaessa voit työskennellä osan työajastasi neuvolassa tai terveysasemilla.

Lähityöparina on terveydenhoitaja, ja yhteistyö on tiivistä muidenkin oppilashuollon ammattilaisten kanssa. Meillä on säännölliset koululääkäreiden kokoukset ja erinomainen yhteishenki. Yksikössämme on useiden erikoisalojen edustajia, ja moni lääkäreistämme on työskennellyt tehtävässään pitkään. Matalalla kynnyksellä voit konsultoida kollegaa. Kehitämme yhdessä osaamistamme ja toimintaamme lasten, nuorten ja perheiden terveyden edistämiseksi.

Työaika on lääkärisopimuksen mukainen. Tarjoamme hyvät kouluttautumismahdollisuudet, mahdollisuuden säännölliseen työnohjaukseen, kokeneen kollegan mentoriksi ja kaupungin työsuhde-edut. Meiltä on mahdollista saada myös työsuhdeasunto.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-02-46-19. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehdot:
Suomessa laillistettu lääkäri.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Viransijaisuuteen valitun tulee esittää rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Heidi Somersalo 040 647 3790 heidi.somersalo@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/laakariksi-helsinkiin/