(Removed from publishing)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 2.12.2019

Tehtävän kuvaus

Haemme terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa Munkkiniemi 1 lähipalvelualueelle vakinaiseen toimeen 30.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työskentelemme yhden tiimin mallilla Munkkiniemen, Lehtisaaren ja Kuusisaaren alueella. Työtilamme sijaitsevat Munkkiniemen terveysaseman yhteydessä. Olemme mukana itseohjautuvan tiimin toimintamallissa ja meillä on mahdollisuus työskennellä Voima-hankkeen mukaisen työvuorosuunnittelun mukaisesti. Työ painottuu arkiaamuihin.

Toimit kotihoidossa sairaan- ja terveydenhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työtehtäviisi kuuluu laaja-alaista asiakastyötä, moniammatillista yhteistyötä eri hoitotahojen kanssa sekä oman kotihoitotiimin työntekijöiden ohjaamista ja tukemista sekä osaamisen varmistamista sairaanhoidollisten näyttöjen vastaanottajana.

Toivomme, että olet työhön sitoutunut, omaat hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä itsenäisen ja vastuullisen työotteen. Osaat työskennellä joustavasti sekä tiimin jäsenenä että yksin asiakastilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto: Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi työkokemuksen kotihoitotyöstä ja Pegasos-potilastietojärjestelmän osaamisen sekä ajokortin ja käytännön ajotaidon.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Maria Kauppinen, 050 341 2177, arkisin klo 9 -15