(Removed from publishing)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 8.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme toimintakykyä tukevasta hoitotyöstä kiinnostunutta, monipuolista ja haastavaa työtehtävää etsivää sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa Kontula 3 lähipalvelualueelle.

Asiakkaamme asuvat maantieteellisesti laajalla alueella Kontulan, Mellunmäen, Fallpakan, Östersundomin ja Landbon alueilla. Meillä pääset työskentelemään monipuolisen asiakaskunnan kanssa hyödyntäen sairaanhoidollista osaamistasi sekä oppimaan uutta.

Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille, moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa sekä asiakkaiden voinnin seuranta ja arviointi yhdessä tiimin kanssa. Toimit tiimin tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja otat vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä.

Työyhteisömme on nuorekas, huumorintajuinen ja kehitysmyönteinen. Huomioimme yksilölliset toiveesi työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseksi.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


- ajokortin ja -taidon.