(Removed from publishing)

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 21.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa Laakson terveysasemalle sijaisuuteen ajalle 3.6.-30.9.2019.

Työhösi kuuluu ajanvaraus- ja akuuttivastaanottoa sekä hoidon tarpeen arviointia, ohjausta ja neuvontaa puhelimessa sekä sähköisen asioinnin kautta. Käytössämme on takaisinsoittojärjestelmä.

Arvostamme joustavaa työtapaa, aikaisempaa terveysasemakokemusta, kansansairauksien hoidon tuntemusta ja Pegasos-tietojärjestelmän käyttökokemusta sekä kiinnostusta työn kehittämiseen.

Laakson terveysasema sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Mannerheimintien vieressä. Asukkaita terveysaseman alueella on 19 000 ja lääkäri-hoitaja työpareja 8-9. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi työhönsä sitoutuneet työkaverit ja kaupungin hyvät henkilöstöedut.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään valmistuneelta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Sairaanhoitajaopiskelijat 140 op./terveydenhoitajaopiskelijat 160 op.

Luemme eduksi


Pegasos-asiakastietojärjestelmän osaamisen, takaisinsoittojärjestelmän kokemuksen.