(Removed from publishing)

Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Original publication date 4.1.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme sijaisuuteen terveydenhoitajaa opiskeluterveydenhuollon ammatillisiin oppilaitoksiin. Sijaisuus on ajanjaksolle 4.2.-31.12.2019.

Helsingin sosiaali- ja terveystoimen opiskeluterveydenhuollon perustehtävänä on edistää opiskelijoiden terveyttä, hyvinvointia ja opiskelukykyä sekä valvoa opiskeluympäristön terveydellisiä oloja. Opiskeluterveydenhuollon toimijoita ovat terveydenhoitaja, lääkäri ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Henkilöstön toiminnassa korostuvat ammattitaito, vastuullisuus, saavutettavuus ja oman osaamisen jatkuva kehittäminen.

Terveydenhoitajan tehtävänä opiskeluterveydenhuollossa on vahvistaa nuoren omia voimavaroja, torjua syrjäytymistä, tukea nuorta aikuistumisessa ja vahvistaa nuoren elämänhallintaa. Työhön kuuluu myös sairaanhoitoa.

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun ja ammattiasi tukevaa koulutusta. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon saamisessa.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2541,06 e/kk