(Removed from publishing)

Teräsrakenne- ja laitesuunnittelijoita, Etteplan
Adecco

Original publication date 3.4.2019

Etteplan toimii 3 100 suunnittelualan asiantuntijaa työllistävänä suunnitteluosaamisen ja digitalisaation edelläkävijänä. Etteplanin palveluihin sisältyvät muun muassa teollisuuden laite- ja laitossuunnittelu sekä teknisen dokumentoinnin ratkaisut. Palveluratkaisujen keskiössä ovat tulevaisuuden suunnitteluhaasteiden ratkaiseminen ja innovatiivinen ajattelu. Etteplanin innovatiivisen suunnittelukyvyn tuloksia on nähtävissä useissa teollisuuden ratkaisuissa sekä myös arjen tuotteissa.

Haemme nyt Etteplanille suunnittelijoita teräsrakenne- sekä laitesuunnitteluun Porin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja aloitus on sopimuksen mukaan kevään tai kesän 2019 aikana. Tehtävään valitut henkilöt rekrytoituvat suoraan Etteplan Finland Oy:n työsuhteeseen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI) sekä mieluiten vähintään viiden vuoden kokemusta teräsrakenne- tai laitesuunnittelusta. Odotamme sinulta 3D-suunnitteluohjelmiston (Solidworks ja Autocad) tuntemusta. Omaat hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot sekä vahvaa teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä. Suomen kielen lisäksi kirjoitat ja puhut hyvin myös englannin kielellä.

Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta sekä tarvittaessa matkustusvalmiutta. Aikaisempi kokemus teräsrakenteiden ja kuljettimien suunnittelusta, projektiliiketoiminnasta ja projektin vetotehtävistä katsotaan myös eduksi.

Työtehtäviisi Etteplanilla kuuluvat vaihtelevat ja mielenkiintoiset työtehtävät, kuten suunnittelu ja 3D-mallinnus asiakasprojekteissa sekä piirustusten laadinta ja tarvittavien asiakasdokumenttien tuottaminen. Toimit osana ammattitaitoista tiimiä vastaten sinulle osoitetuista suunnitteluprojekteistasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja mielekkäisiin työtehtäviin innovatiivisessa yrityksessä osana huippuammattimaista tiimiä. Pääset hyödyntämään ammattiosaamistasi suunnitteluprojekteissa ja oppimaan lisää ja saat mahdollisuuden kehittyä työurallasi. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen. Rekrytointitoimeksiantoa hoitaa Adecco Finland Oy.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, haethan paikkaa viimeistään 31.5.2019. Paikat voidaan täyttää myös heti, kun sopiva hakija löytyy. Lisätietoja tehtävästä Roosa Lehtoselta p. 040 635 7833.