(Removed from publishing)

Telineasentajia Norjaan
Barona Rakennus Oy

Original publication date 17.10.2019

Barona Rakennuksen Norjan yhtiö hakee telineasentajia Osloon ja lähialueille. Työskentely on rakennustelineiden asennus- ja purkutöitä suurille asiakkaille. Teet töitä Baronan työnjohdon alaisuudessa. Autamme kaikissa käytännön järjestelyissä, jotta muutto ja töiden aloitus sujuu joustavasti. Työsuhteet ovat joko vakituisia tai erikseen sovittavissa määräajaksi.

Työtehtävät:

Telineasentajan työtehtävät ovat rakennustelineiden asennus- ja purkutöitä. Työtä tehdään ryhmässä teknisten piirustusten mukaisesti ja noudattaen työpaikan terveys- ja turvallisuusvaatimuksia. Työtehtävässä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Voimassa oleva telineasentajan henkilösertifikaatti on eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Tarvittaessa autamme sen hankkimisessa. Onhan sinulla kuitenkin jo kokemusta telineasennuksista.

Ajokortin katsomme myös eduksesi.

Pärjätäksesi tässä tehtävässä kommunikoit sujuvasti norjan, englannin tai ruotsin kielellä.

Työn aloittaminen on vaivatonta ja helppoa. Saat Baronalta tarvittavat työvaatteet ja työvälineet asiakasyrityksemme työtehtävien suorittamista varten. Sama Barona palvelee työntekijöitämme niin Norjassa kuin Suomessakin. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä ja valitse uusi urapolku Baronalla Norjassa.