(Removed from publishing)

Tekninen myyjä sisämyynnin pariin, Franz Gottwald Vantaa
Academic Work

Original publication date 5.12.2019
Haemme teknistä myyjää asiakasyrityksellemme Franz Gottwald Oy:lle kansainväliseen työympäristöön. Tarjoamme kokoaikaista tehtävää rohkealle ja itsenäiselle tulevalle myynnin ammattilaiselle. Rennossa työporukassa pääset ottamaan vastuuta sekä kehittämään itseäsi vaihtelevien työtehtävien merkeissä. Tutustu tarkemmin työnkuvaan alta ja lähetä hakemuksesi pikimmiten sisään!
KUVAUS
Tässä teknisessä myyjän tehtävässä pääset toimimaan sisämyynnin parissa monipuolisessa toimenkuvassa. Tehtäviisi kuuluu tilausten vastaanotto, tarkastus ja syöttö järjestelmään, tehdastilausten teko, toimitusaikavalvonta ja järjestelmän tietojen päivitys. Tämän lisäksi tarjouspyyntöihin vastaaminen ja tekninen konsultointi ovat osana toimenkuvaasi. Tulet saamaan muun tiimin tuen ja tehtävässä on myös mahdollista edetä asteittain muihinkin tehtäviin.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden laajentaa työtehtävää osaamisen karttuessa
* Vaihtelevat päivät monipuolisten tehtävien parissa
* Mahdollisuuden vakituiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Tilausten vastaanotto, tarkastus ja syöttö järjestelmään
* Tehdastilausten teko
* Toimitusaikavalvonta ja järjestelmän tietojen päivitys
* Tarjouspyyntöihin vastaaminen
* Tekninen konsultointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Olet jo ehtinyt kerryttää hieman aikaisempaa työkokemusta asennus-, suunnittelu tai myyntitehtävistä. Pystyt onnistuneesti sekä tarjoamaan loistavaa asiakaspalvelua että ymmärtämään myynnin teknistä puolta. Omaat sinnikkään asenteen ja halun kehittyä myynnin ammattilaiseksi. Hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi ovat vaatimuksena tehtävässä menestymiseen.

Etsimämme henkilö on:


* Soveltuva koulutustausta (esimerkiksi tekninen tai kaupallinen AMK tutkinto)
* Hieman aikaisempaa työkokemusta myyntitehtävistä
* Huolellinen, oma-aloitteinen ja palveluvalmis asenne
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus tilausjärjestelmien kanssa työskentelystä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuussa 2020
* Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Franz Gottwaldin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Gottwald-ryhmä tekee tiivistä yhteistyötä markkinoiden johtavien toimittajien kanssa ja voi sen vuoksi tarjota laadukkaita tuotteita ja palveluita moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin: tiivistetekniikka, hydrauliikka- ja pneumatiikkakomponentit, paineakut, Freudenberg Xpress Service, suodattimet, voimansiirtotekniikka, liimat ja voiteluaineet sekä muut teollisuustarvikkeet.
Franz Gottwald Oy:lle kuuluu mm. Freudenberg Sealing Technologies-tuotteiden myynti ja markkinointi Suomessa. Liikevaihtomme on n. 5,5 milj. ja meitä on yhteensä 11 henkilöä. Toimipisteemme ja varastomme sijaitsevat Vantaalla. Sieltä käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Asiakaskuntamme koostuu kone- ja laitevalmistajista sekä jälleenmyyjistä.