(Removed from publishing)

Tekninen myyjä - Jyväskylä
Hydromachin Oy

Original publication date 21.10.2019
Hydromachin Oy on hydrauliikka- ja teollisuustarvikkeiden palveleva tukkuliike. Myymälämme palvelee asiakkaita kaikissa hydrauliikkaan, pneumatiikkaan ja muihin teollisuustuotteisiin liittyvissä tarvikehankinnoissa. Palvelemme koko Suomen alueella.Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa koneyrittäjistä, koneiden maahantuojista, teollisuuslaitoksista, suunnittelutoimistoista, valmistavasta teollisuudesta, jälleenmyyjistä sekä yksityishenkilöistä. http://www.hydromachin.fi/
Etsimme nyt Hydromachinille teknistä myyjää Hydroscand-tuotteiden myyntiin. Hydromachin Oy on yksi Suomen johtavista keskusvoitelujärjestelmien myyntiin ja huoltoihin keskittyvistä yrityksistä, jonka myymälä sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Muuramessa. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan asiakkaan kanssa.

Mitä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta liikkuvasta kenttämyynnistä ja uusasiakashankinnasta. Teknisen puolen aikaisempi tuntemuksesi ja osaamisesi tai vaihtoehtoisesti kiinnostus teknisiin asioihin esimerkiksi harrastuneisuutesi kautta katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyt, jos viihdyt asiakkaiden parissa eikä uusien asiakkaiden hankinta ole sinulle täysin vierasta. Olet tottunut itsenäiseen ja liikkuvaan työskentelyyn ja työotteeltasi olet organisointikykyinen ja päämäärätietoinen. 

Tehtäväsi teknisenä myyjänä

Teknisenä myyjänä työskentelet asiakkaiden parissa kenttämyynnissä. Kontaktoit asiakkaita aktiivisesti ja sovit tapaamisia, alueenasi vanha Keski-Suomen lääni ja Ylä-Pirkanmaa. Työtä tehdään pääasiassa päiväaikaan, illaksi kotiin periaatteella.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan myyntityön, kannustavan palkkauksen sekä jatkuvan tiimin tuen työllesi. Pääset osaksi viiden hengen tiimiä, josta ei rempseää huumoria ja asiantuntijuutta puutu. Työssäsi pääset myymään tunnettuja ja laadukkaita Hydroscand-konsernin edustamia tuotteita.    Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 3.11.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi