(Removed from publishing)

Tekninen myyjä, Dustcontrol
Academic Work

Original publication date 27.11.2019
Riittääkö sinussa virtaa aktiiviseen matkusteluun valtakunnallisesti ja vaihteleviin asiakastilanteisiin? Etsimme dynaamista ja kunnianhimoista teknistä myyjää asiakkaallemme Dustcontrolille. Työsi on pitää yllä vanhoja asiakassuhteita ja tuoda aktiivisesti uutta kauppaa. Työskentelet yhteistyössä jälleenmyyjien kanssa laadukkaiden pölynhallinnan laitteiden parissa. Jos arvostat vakaan ja työntekijäkeskeisen yrityksen tuomia mahdollisuuksia ja olet valmis tekemään töitä oman ja yrityksesi menestyksen eteen B2B-myynnissä, tämä paikka voi olla sinua varten!
KUVAUS
Vastaat myynnin koko prosessista aina prospektoinnista kauppojen tekemiseen asti. Saat hyvän startin tekemisellesi jo maksavista asiakkaista (n. 50 % työsuhteen alussa), jonka turvin on helppo lähteä kasvattamaan uutta asiakaskuntaa. Työpäiväsi koostuvat asiakastapaamisista, asiakkaiden kontaktoinnista puhelimitse sekä tarjousten tekemisestä. Vietät suurimman osan työaikaasi tien päällä ja maakunnissa (3-4 pv) ja jäljelle jäävän ajan teet hallinnollisia tehtäviä ja tapaat kollegoita toimistolla Vantaalla. Muutoin olet vapaa järjestämään työsi itsellesi sopivalla tavalla - tärkeintä on, että kauppaa syntyy! Saat hyvän perehdytyksen ja tuen työllesi henkilöltä, joka on aiemmin hoitanut samaa myyntialuetta itäisessä Suomessa.

Tarjoamme


* Selkeät työtehtävät ja tavoitteet rajatulla toimialalla
* Vakaan yrityksen ja hyvän perehdytyksen tuotteisiin
* Vapaan ja liikkuvan työn
* Hyvän pohjan vanhoista asiakkaista uusasiakashankinnan rinnalleTYÖNKUVA

* Asiakastapaamiset
* Prospektointi & asiakastapaamisten sopiminen
* Asiakassuhteiden hoitaminen
* Pitkäjänteinen yhteistyön kasvattaminen jälleenmyyjien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuvan suomen kielen taito


Eduiksi luetaan ruotsin ja englannin kielen taito sekä kokemus B2B-myynnistä ja yrityksen toimialasta sekä asiakaskunnasta (esim. rakennuskonevuokraamot).

Etsimämme henkilö on:


* Energinen
* Ahkera ja sinnikäs
* Luonteva ja ystävällinen kommunikoija
* Kunnianhimoinen ja tuloshakuinen


Muuta tietoa


* Aloitus: tammikuu 2020
* Kesto: toistaiseksi
* Sijainti: Toimisto Vantaalla, työskentelyalueena itäinen Suomi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Dustcontrol{target="_blank"} valmistaa siirreltäviä laitteita ja kiinteitä kohdepoistojärjestelmiä, joiden avulla eri puolilla maailmaa toimivat yritykset voivat tehdä tuotantoprosesseistaan puhtaampia. Tuotevalikoimaan kuuluu siirreltäviä pölynerottimia teollisuus- ja rakennuskäyttöön, kiinteitä kohdepoistolaitteita, oheislaitteita ja lisävarusteita. Dustcontrol tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita ja lisävarusteita kaikilla toimialoilla toimiville suurille ja pienille yrityksille.