(Removed from publishing)

Tekninen koordinaattori
Geomatikk Oy

Original publication date 8.10.2019

Etsimme asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin

TEKNISTÄ KOORDINAATTORIA

Vuosittain tuhannet ihmiset kokevat verkkokeskeytyksiä puhelin-, tele- ja sähköverkoissa. Verkkovikojen ehkäisemiseksi kaivu-urakoitsijat ottavat yhteyttä palveluumme ennen maanrakennustöiden aloittamista tiedustellen rakennuskohteen läheisyydessä olevien maanalaisten kaapeleiden sijaintia. Palvelukeskuksemme käsittelee vuosittain useita kymmeniä tuhansia tiedusteluja ja koordinoi tarvittavat jatkotoimenpiteet. Tiedusteluja otetaan vastaan puhelimitse, sähköpostitse sekä karttapohjaisella web-palvelulla. Toimenkuvaan kuuluu kaapelitiedustelujen käsittelyä, kaapelinnäyttöjen aikatauluttamista sekä puhelinpalvelua kaivu-urakoitsijoiden suuntaan.

Etsimme tietoteknisesti taitavaa, infra-alasta kiinnostunutta henkilöä, jolla on kyky toimia ratkaisukeskeisesti asiakkaiden kanssa. Työssä onnistumisen kannalta on tärkeää, että tunnet asiakaspalvelun luontevaksi työtehtäväksi sekä toimit tarkasti ja huolellisesti tehtävän yksityiskohdatkin huomioiden.

Työssä edellytetään

  • kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä
  • kokonaisuuksien hallintaa
  • hahmotus- ja koordinointikykyä
  • hyvää kartanlukutaitoa
  • tarkkaa työskentelyotetta
  • valmiutta tietojärjestelmien käyttämiseen, sillä tiedustelujen käsittely on digitaalista ja karttapohjaista
  • paineensietokykyä nopeatahtiseen työskentelyyn
  • erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kannat työssäsi vastuun yhteiskunnallisesti tärkeästä tehtävästä, joten sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja läpäistä Suojelupoliisin perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.

Koulutamme toiminnanohjausjärjestelmän käytön sekä tehtävässä tarvittavan toimialaosaamisen, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta. Tehtävässä suoriutumista edesauttaa, jos on kiinnostusta tai kokemusta infra- tai maanmittausalasta. Arvostamme myös paikkatietojärjestelmien tuntemusta.

Geomatikk tarjoaa käyttöösi modernit ohjelmistot ja työvälineet sekä viihtyisän toimistoympäristön nuorekkaassa ilmapiirissä Helsingin Pitäjänmäessä.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa, klo 7-18 välisenä aikana.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta 20.10. mennessä. Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Nico Soininen p. 040 574 1370 perjantaina 11.10. klo 14.30-15.30 ja perjantaina 18.10. klo 14.30-15.30.

tele/sähköala