(Removed from publishing)

Tekninen isännöitsijä
Astala Isännöinti Oy

Original publication date 26.4.2019

Haemme osaavan joukkomme vahvistukseksi

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Vastaat työssäsi siitä että isännöimiemme kohteiden talotekniikka toimii ilman yllätyksiä. Olet työotteeltasi aktiivinen, oma-aloitteinen ja konsultoiva. Säilytät malttisi tiukoissakin paikoissa ja hoidat eteen tulevat kohtaamiset asukkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa hyväntuulisen asiallisesti. Omaat riittävän kokemuksen kiinteistöjen hoidosta ja asenteesi on kohdallaan. Ymmärrät että PK-seudulla saattaa vastaan tulla sekä viimeisintä talotekniikkaa että putkiremonttiin valmistautuvia iäkkäitä asuinkiinteistöjä. Toimit asiantuntijalinkkinä sukkuloiden sujuvasti asiakkaiden, toimistomme väen, vastuuisännöitsijän ja eri teknisten sidosryhmien välillä. Otat mielelläsi vastuuta ja kannat sen mallikkaasti. Kommunikoit selvällä suomenkielellä laadukkaasti, niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen peruskoulutus esim. rakennusinsinööri tai vastaava.  Toimipisteemme sijaitsevat hyvien yhteyksien varrella Helsingin Munkkivuoren Ostoskeskuksessa sekä Herttoniemessä Silkkikutomon rakennuksessa. Molemmat toimistomme ovat varsin nykyaikaisia kaikkine it-ratkaisuineen. Tarjoamme myös monipuolisen tehtäväkentän, nykyaikaiset välineet ja toimintatavat sekä osaavan henkilökunnan vahvan tuen. Avustamme tarvittaessa myös työsuhdeasunnon etsimisessä.

Ota uusi suunta ja liity ammattimaiseen joukkoomme!

Lisätietoa tehtävästä antaa Kari Nikkilä, 0400 474 577 (kari.nikkila@targetheadhunting.fi) sekä Timo Back,  0400 476 033 (timo.back@targetheadhunting.fi). Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 12.5.2019 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > työpaikat.