(Removed from publishing)

Tekninen asiantuntija
Realia Isännöinti Oy

Original publication date 29.11.2019

Hämeenlinnan yksikkömme kaipaa lisäresurssia huolehtimaan osaltaan asiakkaidemme teknisten prosessien laadukkuudesta ja etsimme toimistollemme teknisen asiantuntijan rooliin

RAKENNUSMESTARIA tai -INSINÖÖRIÄ

Tehtävässäsi vastaat asunto-osakeyhtiökohteiden korjaushankkeiden valmistelusta, osakasmuutostöiden käsittelystä sekä työmaa-aikaisesta toteutuksesta. Valvot työmaasuorituksia, laadit valvontasuunnitelmia ja johdat rakennushankkeiden suunnittelua, kilpailutusta sekä toteutusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden isännöitsijöiden kanssa ja palvelet asunto-osakeyhtiöitä Etelä-Suomen alueella.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen ammattikorkeakoulututkinto (rakennusmestari tai insinööri). Omaat aiempaa kokemusta rakennusalalta. Eduksesi katsotaan rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemus, rakennusfysiikan ja –tekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa, selvittää ja johtaa monimutkaisia rakennusten vaurioprosesseja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja –halua. Tehtävä edellyttää lisäksi sujuvaa kirjallista raportointikykyä. Asiakaskeskeinen työskentely on sinulle itsestäänselvyys.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Hämeenlinnan toimistossamme työkavereinasi työskentelee 15 isännöintialan ammattilaista; hallinnollisia isännöitsijöitä, kiinteistösihteereitä ja yksi tekninen isännöitsijä.  Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 20.12.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?888ad3c5.  Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Janne Kuittinen, janne.kuittinen@realia.fi tai p. 010-228 7008.

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana:

https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/realia-isannointi-tyopaikkana-hae-mukaan-osaavaan-joukkoon