(Removed from publishing)

Tekninen asiakaspalveluhenkilö
Geomatikk Finland Oy

Original publication date 19.7.2019

Etsimme asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin
 
TEKNISTÄ ASIAKASPALVELUHENKILÖÄ
 
Vuosittain tuhannet ihmiset kokevat verkkokeskeytyksiä puhelin-, tele- ja sähköverkoissa. Verkkovikojen ehkäisemiseksi kaivu-urakoitsijat ottavat yhteyttä palveluumme ennen maanrakennustöiden aloittamista tiedustellen rakennuskohteen läheisyydessä olevien maanalaisten kaapeleiden sijaintia. Palvelukeskuksemme käsittelee vuosittain useita kymmeniä tuhansia tiedusteluja ja koordinoi tarvittavat jatkotoimenpiteet. Tiedusteluja otetaan vastaan puhelimitse, sähköpostitse sekä karttapohjaisella web-palvelulla. Toimenkuvaan kuuluu kaapelitiedustelujen käsittelyä, kaapelinnäyttöjen aikatauluttamista sekä puhelinpalvelua kaivu-urakoitsijoiden suuntaan.
 
Etsimme tietoteknisesti taitavaa, infra-alasta kiinnostunutta henkilöä, jolla on kyky toimia ratkaisukeskeisesti asiakkaiden kanssa. Työssä onnistumisen kannalta on tärkeää, että tunnet asiakaspalvelun luontevaksi työtehtäväksi sekä toimit tarkasti ja huolellisesti tehtävän yksityiskohdatkin huomioiden.
 
Työssä edellytetään

  • kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja kokonaisuuksien hallintaa
  • hahmotus- ja koordinointikykyä
  • hyvää kartanlukutaitoa
  • valmiutta tietojärjestelmien käyttämiseen, sillä tiedustelujen käsittely on digitaalista ja karttapohjaista
  • erinomaista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kannat työssäsi vastuun yhteiskunnallisesti tärkeästä tehtävästä, joten sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt ja läpäistä Suojelupoliisin perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.
Koulutamme toiminnanohjausjärjestelmän käytön sekä tehtävässä tarvittavan toimialaosaamisen, joten emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta. Tehtävässä suoriutumista edesauttaa, jos on kiinnostusta tai kokemusta infra- tai maanmittausalasta. Arvostamme myös paikkatietojärjestelmien tuntemusta.
 
Geomatikk tarjoaa käyttöösi modernit ohjelmistot ja työvälineet sekä viihtyisän toimistoympäristön nuorekkaassa ilmapiirissä Helsingin Pitäjänmäessä.
  
Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta 4.8. mennessä. Työ on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Tiedusteluihin vastaa asiakaspalvelun tiimiesimies Nico Soininen p.040 574 1370 perjantaina 26.7. klo 14.30-15.30 ja perjantaina 2.8. klo 14.30-15.30.