(Removed from publishing)

Tech Lead, Tiedonhallinta
OP

Original publication date 2.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt OP:n Kehittäminen ja teknologiat liiketoimintaan Tiedonhallinta-alueen Tech Leadia.

Tech Lead, Tiedonhallinta

Tehtävästä

Vastaat osaamisalueesi järjestelmien arkkitehtuurin ja teknologioiden uudistamisesta, elinkaaren kokonaiskustannuksista, sekä teknologiavelan aktiivisesta poistamisesta. Suunnittelet ja kuvaat liiketoiminta- ja teknologiaongelmiin ratkaisut sekä vastaat niiden toteutettavuudesta niin, että ne noudattavat ryhmän arkkitehtuurilinjauksia ja -periaatteita sekä standardeja.

Vastaat keskeisissä rooleissa olevien henkilöiden osallistamisesta työhön ja heidän ohjaamisestaan. Huolehdit hankintastrategioista ja toimittajajohtamisesta yhdessä hankinnan kanssa ja teet aktiivista yhteistyötä muiden Tech Leadien ja Enterprise Architectien kanssa.

Tartu mahdollisuuteen

Me teemme töitä isojen asioiden ja merkittävien kokonaisuuksien äärellä. Data on liiketoiminnan kehittämisen ydin ja tällä osaamisalueelle työskennellään ytimen ytimessä. Yhteiset mastertiedon ratkaisut, modernit rajapintapalvelut, tuntemistietoratkaisut ja osuuspankkien asiakastietojen ratkaisut luovat edellytykset OP:n operatiiviseen liiketoimintaan ja nopeuttavat uusien palvelujen kehittämistä hyvälaatuisen datan päälle.

Tiedonhallinta -alueella työskentelee noin 30 OPn asiantuntija ja noin 40 yhteistyökumppanien edustajaa. Osaavien kollegojen sparrailuapu on aina lähelläsi. Tiimin työssä korostuvat arvomme: yhdessä menestyminen, vastuullisuus ja ihmisläheisyys, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

Toivomme sinulta

Sinulla on selkeä ymmärrys arkkitehtuuriperiaatteista ja standardeista sekä osaamista arkkitehtuurityön prosesseista, menetelmistä ja kehittämisestä. Omaat vahvan teknisen taustan ja riittävän osaamisen osallistua toteutustyöhön tai sen arvioimiseen. Seuraat teknologiakehitystä ja kykenet analysoimaan kehityksen ja liiketoimintavaatimusten vaikutukset teknisiin ratkaisuihin.

Sinulla on kokemusta asiakastietojen ja tuotetietojen Master Data Management -ratkaisuista sekä rajapintojen kehittämisestä yhteiskäyttöisten tietovarantojen päälle. Datan laatuun ja tietosuojaan liittyvät näkökulmat ovat sinulle tuttuja.

Teknologioiden osalta tunnet ainakin osan seuraavista: MSSQL, SSIS, JAVA/EJB, VB/ASP, mallinnusvälineet / notaatiot (ArchiMate/BiZZdesign, QPR), MF-sovellusten rakenteet, API-kehittäminen, integraatioarkkitehtuurit ja –patternit, IBM Infosphere -tuoteperhe (mm. MDM, IGC) ja/tai erilaiset CRM-ratkaisut.

Työskentelytyylisi on järjestelmällinen ja huolellinen. Pystyt ohjaamaan monimutkaisia teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita ratkaisukeskeisesti, päättäväisesti ja vakuuttavasti. Toimit sujuvasti yhteistyössä erilaisten henkilöiden kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle, liitä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen 23.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Arto Nuutila, p. 0400 622 550, arto.nuutila(at)op.fi.

Pääset työskentelemään tehtävässä moderneissa ja inspiroivissa tiloissa OP Vallilassa Helsingissä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.