(Removed from publishing)

Tarvittessa työhönkutsuttava toimistotyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 3.1.2020

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVA PALVELUKOORDINAATTORI LAHTEEN

 

Työskentelet kiinteistöpalvelujen tuotannon tukena avustaen erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Käytännössä siis pidät huolta muun muassa siitä, että avainten hallinta on hanskassa ja autopaikkojen vuokrasopimukset ajan tasalla. Kohtaat asiakkaita niin kasvotusten kuin sähköisestikin ja kumpaakin kautta välittyy iloinen asiakaspalveluasenteesi.Töitä on tarjolla vaihtelevasti.

 

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa? Olet myös taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa rukkasiasi putoamaan? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta?

Mikäli vastaus edellä mainittuihin kysymyksiin on kyllä ja takuuna osaamisestasi on esimerkiksi kaupallisen alan koulutus ja cv:ssä jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian, viimeistään 26.1.2020 mennessä.