(Removed from publishing)

Tarvittaessa töihin kutsuttavia siivoojia
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 14.1.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen? Toivotko jokaisen päiväsi olevan erilainen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

TARVITTAESSA TYÖHÖN KUTSUTTAVAKSI SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen työsuhteeseen Loimalle. Työssäsi pääset vastaamaan useamman Loimaan alueen asiakaskohteemme tilojen puhtaanapidosta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Työssäsi kierrät asiakaskohteitamme "joka paikan höylänä", joten vaihtelevuutta tästä työstä ei puutu! Kohteet siis vaihtelevat tarpeiden mukaan, mutta töitä pääset paiskimaan arkisin sekä viikonloppuisin. Mikäli hommat hoidetaan hyvin, on mahdollisuus siirtyä kokopäiväiseen työhön. 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on ehdoton plussa! Koska työ on liikkuvaa ja alati muuttuvaa, on joustava asenne valttikorttisi.

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan vain nettisivujemme kautta.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi, eli ei kun tutustumaan meihin lisää!