(Removed from publishing)

Tarvittaessa töihin kutsuttava vartija
ISS Palvelut Oy

Original publication date 10.1.2020

ISS Palvelut etsii tarvittaessa töihin kutsuttavaa PAIKALLIS-/ AULAVARTIJAA Seinäjoelle. Asiakaskohteet sijaitsevat kohtuullisen lähellä keskustaa.


Tarjoamamme työ sopii sinulle, mikäli etsit lisäansioita ja pystyt tekemään työtä keikkaluontoisesti arkisin päiväsaikaan.


Tehtävässä vastaat muun muassa asiakaskohteessa tapahtuvasta valvonnasta, asiakaspalvelusta, opastamisesta sekä kohteen valvonnasta turvateknisin järjestelmin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös sovitut jatkotoimenpiteet poikkeustilanteissa, kuten tulipalo-, voimankäyttö- ja ensiaputilanteissa.


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (VAT/ Turvallisuusalan perustutkinto) sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista vaativista vartiointi-, valvomo- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä voimassa olevaa vartijakorttia.


Kansainvälisessä työympäristössä tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä.

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Täytä hakulomake oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Katja Mölsä, puh. 040 719 7620. Hakuaika päättyy 31.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/